Člani Rotary Cluba Grosuplje smo si ob ustanovitvi kluba zadali nekaj ciljev, ki izhajajo iz vrednot in duha rotarijstva in se nanašajo na področje socialne in dobrodelne dejavnosti kluba. Zavedamo se, da je poleg medsebojne pomoči, pridobivanja novih znanj, informacij in spoznanj humanitarna dejavnost najpomembnejša naloga vsakega RC.

Na širšem območju našega delovanja je vse več ljudi, ki so potrebni pomoči, tako materialne kot tudi duhovne. V to skupino sodijo predvsem starejši, otroci in brezposelni. V socialnem programu RC Grosuplje smo si zato zadali vrsto humanitarnih aktivnosti, s katerimi želimo v prihodnje uresničevati naše poslanstvo, ki je zasnovano na visokih etičnih načelih in prijateljstvu.  Velikokrat pa humanitarnost presega meje države, zato se želi novoustanovljeni kljub poleg izpeljave humanitarnih dejanj pri nas vključiti tudi v akcije širše pomoči ob naravnih in drugih nesrečah, ki jih vodijo RC pri nas in v drugih državah.  

Zavedamo se, da je uresničitev programa odvisna od prihodka kluba, pridobljenega od donatorjev, dobrodelnih koncertov, plesov in dražb umetniških del.

DONATORSKA POGODBA >>>

DONATORJI IN SPONZORJI

Brez njihove pomoči v Rotary klubu Grosuplje ne bi mogli toliko pomagati...

donacije

 

in mnogi drugi ...

 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information